Gratis verzending vanaf € 50

Levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 20 in NL & BE | Levertijd 1-3 werkdag

Over Ted Sparks diffusers

Wat zijn Ted Sparks diffusers en hoe werken ze?

Diffusers zijn geurstokjes die een heerlijke geur verspreiden. Ze zijn heel eenvoudig te gebruiken! De fiber stokjes plaats je in een glazen fles of pot met geurverspreidingsaroma. Deze stokjes nemen de geur op en verspreiden een aangename aroma in huis. Diffusers zijn vlamvrij en hebben geen warmte nodig, de geur wordt op natuurlijke wijze in de lucht verspreid. Daarom zijn Ted Sparks diffusers ideaal voor elke ruimte in huis!

Gebruik van je diffuser

Het is belangrijk om te weten hoe je je Ted Sparks diffuser het beste kunt gebruiken. Lees daarom gauw verder!

 In de luxe geschenkverpakking van Ted Sparks vind je het diffuser flesje en de fiber sticks. Schroef als eerste de dop van het diffuser en verwijder de plastic stop. Hierna kun je de schroefdop weer terug op de diffuser plaatsen. Verdeel nu de fiber stokjes in de diffuser. Binnen een aantal uur zal je al de subtiele geur door de gehele ruimte waarnemen. Wil je een minder intensere geur? Plaats dan minder stokjes in de diffuser.

 

Eigenlijk werkt de geur die uit een diffuser komt op dezelfde manier als een boeket met bloemen: de geur is het sterkste als je er langsloopt. In grote ruimtes vindt de geur het moeilijk zichzelf door de hele kamer te verspreiden. Het is daarom slim om de diffuser op plekken met veel verkeer of in de buurt van een bron van luchtstroom te plaatsen. Denk aan een toilet, kastje, tafel of dicht bij de ingang van de kamer. Je pikt dan de geur op als je binnen komt en zal het heerlijk blijven ruiken. En je helpt gelijk de geur zich door het gewenste gebied te verspreiden!

Ted sparks diffusers

Hoelang gaat een diffuser mee?

Er zijn meerdere factoren die bijdragen aan de levensduur van een diffuser. Denk aan de verwarming, open/gesloten deuren, luchtbevochtigers etc. De diffusers van Ted Sparks gaan zeker zo’n 3 tot 4 maanden mee. Dit hangt wel af van de temperatuur in je huis.

Kan ik mijn Ted Sparks diffuser bijvullen met een andere geur en dezelfde fiber stokjes gebruiken? 

Als er eenmaal fiber stokjes zijn gebruikt voor een bepaalde geur, kun je ze niet meer gebruiken voor een andere geur. De geur die al in je stokjes is opgenomen, zal zich vermengen met de nieuwe geur en hierdoor kunnen er ongewenste geurcombinaties geproduceerd worden, dus we adviseren om dit niet te doen.

Ik ruik mijn diffuser nog wel, maar niet zo sterk als eerst. Er zit nog genoeg in de fles. Wat kan ik het beste doen?

Een simpele herpositionering van de stokjes kan helpen om het diffusieproces een boost te geven. Je kunt de stokjes dus voorzichtig omdraaien. Doe dit echter niet te vaak. Hoe vaker je jouw stokjes omdraait, hoe sneller de vloeistof zich verspreidt. Je kan ook proberen om de fles een paar zachte ‘swirls’ te geven. Dit kan ook helpen om te ingrediënten van de vloeistof weer te mengen en de geur te versterken.

Zit er nog veel vloeistof in de fles maar zijn je stokjes aan vervanging toe? Plaats dan nieuwe stokjes in het flesje. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Happy Candle.

ted sparks diffuser silver
blank
De waardering van happy-candle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?