Gratis verzending vanaf € 50

Levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 20 in NL & BE | Levertijd 1-3 werkdag

Over Rustik Lys

Eerlijk, ambachtelijk en liefdevol: daar draait het bij Rustik Lys allemaal om! De kaarsen van Rustik Lys worden op grotendeels traditionele wijze gemaakt in Europa. Rustik Lys staat voor kleur en kwaliteit en dat zie je terug in de gezellige, vrolijke kaarsen! Wij van Happy Candle zijn fan van de mooie dinerkaarsen en andere items van Rustik Lys. 

Kaarsen gemaakt op traditionele en eerlijke wijze

Bij Rustik Lys worden alle kaarsen nog op grotendeels traditionele wijze gemaakt. Sins de oprichting van Rustik Lys in 1995 worden er met dezelfde kaarsenfabrieken zaken gedaan. Door de jarenlange samenwerking kan Rustik Lys garanderen dat alle kaarsen van hoge kwaliteit zijn en de producten op een humane en eerlijke manier geproduceerd worden.

Alle grondstoffen die gebruikt worden, zoals paraffine, lonten en pigmenten komen van Europese bodem. Deze grondstoffen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. De fabricagemethode van de kaarsen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

De kaarsen van Rustik Lys worden gemaakt in Europa en onder Europees management. Ook alle gebruikte grondstoffen komen van Europese bodem, voornamelijk uit Duitsland. 

Al sinds 1995

Rustik Lys is in 1995 opgericht en was één van de eerste in Nederland die rustieke kaarsen verkocht. Bij Rustik Lys heeft het altijd om kaarsen gedraaid. Het begon met een kleine kaarsen en cadeauwinkel en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend kaarsenmerk in Nederland. 

 

Rustik Lys bij Happy Candle

Wij snappen het helemaal, na het lezen van dit verhaal ben je waarschijnlijk net zo’n fan geworden van Rustik Lys als wij! Bij Happy Candle shop je veel verschillende types kaarsen van Rustik Lys, zoals dinerkaarsen, kerstboomkaarsen en figuurkaarsen! 

De waardering van happy-candle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?